Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, yarın oynayacağı Yomraspor karşısına şampiyonluk için çıkacak. Lider Kütahyaspor’un mağlup olması halinde Yomraspor maçından üç puan çıkartırsa Naz-Naz, ligi şampiyon tamamlayarak doğrudan 2. Lig’e yükselecek.
Şampiyonluk hedefine bir adım kalan Naz-Naz için Aydın kenetlendi.
Vatandaşlar, sezonun en kritik maçına çıkacak olan Naz-Naz’a sosyal medya hesaplarından destek mesajları attı. İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci ve yönetim kurulu üyeleri de Nazilli Belediyespor’a sosyal medya hesaplarından destek mesajları yazarak başarı diledi. Her zaman Nazilli Belediyespor’un yanında olduklarını ifade eden İl Başkanı Demirci, “İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı olarak Nazilli Belediyespor'un şampiyonluğunu gönülden destekliyoruz. 1 Mayıs 2021 günü yapılacak olan Yomraspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanacak olan ligin son maçını Aydın'ımızın güzide takımı Nazilli Belediyespor'un kazanacağına ve ligi Şampiyon bitireceğine tüm kalbimizle inanıyor ve destekliyoruz. Başta Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Kulüp Başkanı Soner Yelkovan ve Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu olmak üzere tüm takımımıza başarılar diliyoruz.” dedi.
Ayrıca, geçmiş yıllarda AK Parti Nazilli İlçe Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunan Fatih Kahyaoğlu da sosyal medya hesabından destek mesajı atarak Nazilli Belediyespor’a başarı diledi.