2 Temmuz 2020 tarihinde eski muhtar Zeki Acet’in vefat etmesinden dolayı, muhtarlık görevini 2. Aza Arda Canbul devam ettiriyordu. 1. aza Selma Öztaş’ın muhtarlık görevini devam ettirmesi gerekirken, mazeretinden dolayı görev, 2. aza Arda Canbul’a devredildi.

SEÇİM HEYECANI


Vekil muhtar olarak, Atatürk mahalle muhtarlığı görevini devam ettirmekte olan Canbul, “Eski muhtarımız Zeki amcamızın rahatsızlığından itibaren muhtarlık görevime devam ediyordum. Zeki Acet muhtarımızın vefatından sonra bu görevimi vekil muhtar olarak devam ettiriyorum. 6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak olan sadece Atatürk Mahalle Muhtarlığı seçimi için mahalle sakinleri sandıklarda oy kullanacaklar. 111 bin 709 nüfuslu oldukça kalabalık bir mahallemiz var. 8 bin 817 seçmenimiz sandıklara giderek oy kullanacaklar. Seçimlerimizin mahallemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
Dedem İsmail Göktem, Sultaniye mahallemizin çok eski dönemde kurucu muhtarı idi. O zamanki adı önce Sultaniye mahallesi ve ardından 27 Mayıs mahallesi ve en sonunda da Atatürk mahallesi olan mahallemizde muhtarlık yapmak bugün için bana nasip oldu” ifadelerini kullandı.