Şanlıurfa’daki öğrencilerle kitap kardeşliği köprüsü kurarak yardımlaşma örneği sergileyen 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri, takdir topladı. Kitapları teslim alan Şanlıurfalı öğrenciler, 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Aydın’ın Koçarlı ilçesindeki 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu, örnek bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

ÇOK SAYIDA KİTAP TEMİN EDİLDİ


Bugüne kadar birçok başarılı projeye imza atan 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ‘Uzaktaki Kardeşime Bir Kitap’ adlı proje başlattı. Proje Koordinatörlüğü’nü 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu Müdür Yardımcısı Nuray Akyıldız’ın yaptığı proje yürütücüleri arasında Çiğdem Elmaskaya, Esin İnce Gündüz, Gonca Nacak, Gönül Demircan, Mülkiye Güngör’ün yer aldı. Şanlıurfa’daki Karaköprü İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin kitap ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında ise çok sayıda kitap temin edildi.

ŞANLIURFALI ÖĞRENCİLERDEN AYDIN’A TEŞEKKÜR


80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri, temin ettikleri kitapları yaptıkları resimlerle birlikte Şanlıurfa’daki Karaköprü İlkokulu Anasınıfı öğrencilerine gönderdi. Proje çerçevesinde iyilik, yardımlaşma ve paylaşma örneği gösteren 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri, takdir topladı. Aydın’dan kargo aracılığıyla gönderilen kitap ve resimler, Şanlıurfa Karaköprü İlkokulu anasınıfı öğrencilerine ulaştı. Kitap ve resimleri teslim alan Şanlıurfalı öğrenciler büyük mutluluk yaşayarak desteklerinden dolayı 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencilerine, öğretmenlerine, velilere ve okul idarecilerine teşekkür etti.