Kuşadası ve Didim yolu üzerindeki Söke Kavşağı’nda trafik yoğunluğundan dolayı araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kara yolundaki trafik akışında yaşanan aksamalara polis ekiplerince müdahale ediliyor.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm ülke genelinde 17 günlük tam kapanma kararı uygulanmasına karar verildi. Hafta başında alınan kararın ardından 29 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle vatandaşlar, turistik merkezlere akın etti. Türkiye’nin önemli turistik merkezlerine sahip kentlerinden biri olan Aydın’da yoğunluk yaşanıyor. Aydın ve diğer illerdeki vatandaşlar, sokağa çıkma yasağı başlamadan önce Kuşadası ve Didim’e gitmek için araçlarıyla yola çıktı.

SÖKE KAVŞAĞI’NDA İZDİHAM


Kuşadası ve Didim ilçeleri yolu güzergahındaki yollarda trafik yoğunluğu oluştu. Özellikle Söke Kavşağı’nda trafik adeta durma noktasına gelirken karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik yoğunluğu nedeniyle polis ekipleri de yolda gerekli tedbirleri aldı. Trafik akışında yaşanan aksamalara müdahale eden polis ekipleri araçların güvenli bir şekilde Söke ilçesinden geçişini sağlıyor. Sokağa çıkma yasağının başladığı ilk saatlere kadar trafik yoğunluğunun devam etmesi beklenirken yetkililer gerekli tüm tedbirleri almaları konusunda vatandaşları uyarıyor.