Nazilli Belediyespor, futbol dışında da faaliyetlerine devam ediyor. Siyah beyazlı kulüp basketbol, voleybol, güreş gibi spor branşlarının yanında triatlon ve duatlon sporunda da adından söz ettiriyor. Nazilli Belediyespor oyuncusu Gonca Gün ve Zeki Mert Gün geçtiğimiz günlerde Nazilli Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu ile bir araya gelerek 2020 yılında alınan başarılar hakkında bilgiler vererek kazanılan kupayı müzeye konması için teslim etti.

BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR


2021 yılında düzenlenecek faaliyetler hakkında bilgiler aktaran Gonca Gün, “Triatlon Federasyonu tarafından açıklanan 2021 faaliyet takviminde 9 Triatlon, 1 de Duatlon etabında yarışlar var. Ben ve takım arkadaşlarım Zeki Mert Gün, İlker Tonay, Tolga Çelik Nazilli’mizin ismini bu güzel spor dalında da duyurmak için çalışmalara devam ediyoruz. Sezona 1-2 Mayıs’ta Didim’de düzenlenecek Didim Triatlon yarışları ile merhaba diyeceğiz. Bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan beyefendi olmak üzere, Nazilli Belediyespor Yönetim kurulu üyelerine sizlerin nezdinde çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

“ALIŞILAGELEN DIŞINDA BİR SPOR DALI”


Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle bu yıl maalesef sportif anlamda birçok organizasyonun iptal edildiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Mutlu, “Futbol dışında da birçok spor branşına desteklerimiz devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de yaklaşık 20 yıldır ülkemizde de yapılan triatlon yani 3 spor dalının sırasıyla yüzme, bisiklet ve koşunun peşi sıra yapıldığı farklı, alışılagelen dışında bir spor dalı. Nazilli adını bu güzel spor dalında da duyurmak için çalışmalarına devam eden sporcularımıza gerçekleşecek yarışlarda başarılar dileriz.” şeklinde konuştu.