Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve yönetimi, saha çalışmaları kapsamında Germencik'i ziyaret etti.
İlk olarak partisinin İlçe Örgütü'nde Germencik Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Bircan, İlçe Başkanı Salih Çavuş, İlçe Kadın Kolları Bakanı Şehnaz Dinç, Gençlik Kolları Başkanı Onur Kocabaş ve partililer ile bir araya gelen Başkan Özdemir ve yönetimi, daha sonra Germencik Belediyesi'ne geçti. Belediye Başkanı Fuat Öndeş, makamında ağırladığı Özdemir başkanlığındaki heyete pandemi döneminde belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Kendisine anlatılanları dikkatle dinleyen Özdemir, Öndeş ve ekibine görevlerinde başarılar diledi.

İNYA MAĞAZASINI GEZDİLER


Öndeş, CHP heyetinin Germencik Belediyesi'ne ait şirket olan İnya'nın ürünlerinin satışa sunulduğu mağaza ile Mursallı Kadın Kooperatifi ziyaretlerine de eşlik etti. Mağazadaki ürünleri inceleyen heyet, kooperatif bünyesinde çalışan üretici kadınlarla da buluştu. Ziyaretlerine Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile devam eden heyet, kooperatif Başkanı Hasan Özsoy ile görüştü. Heyet, çarşı esnaflarını da ziyaret etti. Hayırlı işler dilediği esnafların talep ve sorunlarını dinleyen heyet, ziyaretlerini tamamlamasının ardından, ilçeden ayrıldı.

"MUTLU OLANA RASTLAMADIK"


Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, "Esnafın, işçinin, çiftçinin, vatandaşın durumu kötü. Kiminle görüştüysek dayanacak güçlerinin kalmadığını söylüyorlar. İçinde bulunduğu durumdan mutlu olana rastlamadık. Önümüze sandık gelirse, oluşacak Millet İttifakı iktidarı ile vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracağımıza inanıyoruz" dedi.