Erim’in yaptığı incelemelerde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, İlçe Sağlık Müdürü Şule Akbaş, Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Mehmet Çıbıklı hazır bulundu.

KAPSAMLI HİZMET


Cumhuriyet Mahallesinde yapımına başlanan sağlık kompleksi, Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Yaşam Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olarak hizmet verecek. Zafer Mahallesinde yıkılan Verem Savaş Dispanseri alanında yapımı süren sağlık kompleksinin içerisinde ise 10 hekimli Aile Sağlığı Merkezi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Verem Savaş Dispanseri bulunacak.

SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ


Nazilli’ye yaklaşık 50 milyon lira yatırımla iki önemli sağlık tesisi kazandırıldığını belirten Milletvekili Erim, “Cumhuriyet ve Zafer mahallelerinde yapımı devam eden iki sağlık kompleksinin inşaatlarında incelemelerde bulundum. Bu yatırımlar tamamlandığında ilçede sağlık hizmetleri modern binalarda verilecek. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Nazilli'mize ve Aydın'ımıza verdiğimiz sözleri, tek tek yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.