Basın Sözcüsü, iş insanı Sakarya, göreve geldiğinden bu yanaki ilk basın toplantısını, Esat Ergüler Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Recep Sakarya’ya basın toplantısında yönetim kurulu üyelerinden Rıdvan Çetiner de eşlik etti.

“BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ”


“Biz bitti demeden bitmez” diyen Sakarya, son maçta bunu ispatladıklarını aktardı. Sakarya, şunları kaydetti: “Şampiyonluk mücadelesi veren Nazilli Belediyespor’umuz son maçımızı kayıpsız atlatmanın sevinci içerisindeyiz. Her ne kadar bu karşılaşma içerisinde 2 futbolcu arkadaşımız talihsizce sakatlansa da, puan cetvelinde takımımızın 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk adına ne kadar iddialı olduğunu, şampiyonluğu ne kadar çok istediğini bir kez daha buradan herkese göstermiş bulunmaktayız. Dün herkese Nazilli Belediyespor olarak bitti demeden bitmeyeceğini grubumuzdaki tüm takımlara tekrar tekrar ispatlamış olduk. Altını çizerek belirtmek istediğim bir şey var. Hiçbir oyuncu arkadaşımızın saçının telinin zarar görmesi hiçbir şampiyonluktan önemi yoktur bizim için. Öncelikle onların can sağlığı, güvenliği bizim için önemlidir.”

HERKESTEN DESTEK İSTEDİ


Matematiksel olarak şanslarının devam ettiğini belirten Sakarya, futbolculara güvendiklerini ifade ederek, “Yönetimimiz ve teknik heyetimizle birlik içinde son maçımız olan Yomra virajını atlatıp, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bu anlamda maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a huzurlarınızda çok teşekkür ediyoruz. Kenetlenmiş olan bir yönetim kurulumuz var. Pandemi şartlarından dolayı tribünde yerlerini alamasalarda desteğini her zaman hissettiren 12’nci adamımız büyük taraftarı var. Bir olursak bu işin altından çok basit bir şekilde atlatabiliriz. Bu anlamda Nazilli’deki iş insanlarımıza, STK’lara, aynı zamanda Nazilli’ye gönül vermiş tüm Nazillispor sevdalılarına büyük iş düşmektedir. Eğer bir olursak ve el ele verirsek bu takımı 2. Lig’e çıkarmak çok daha kolaylaşacaktır. Taraftarımızın da dediği gibi inanmış bir takım, inanmış şehir her şeyi başarabilir. Bu anlamda Nazilli’deki iş insanlarından takıma son girdiğimiz virajda biraz daha destek vermeye çağırıyoruz. Çünkü biz takımımıza, yönetimimize ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. Bu işi başarabilecek güce ve kudrete sahibiz. Futbolcu arkadaşlarımızda bu zorlu virajda terinin son damlasına kadar, hakem son dakika düdüğünü çalana kadar büyük bir inançla savaşacaklarından yüzde yüz eminiz. Yolun sonunda inşallah takımımız şampiyon olarak 3 yıllık hasreti bitirerek 2. Lig’e el ele yükseltmek istiyoruz. Birlik beraberlik için Nazilli Belediyespor’umuzu 2. Lig’e yükseltelim diyorum” ifadelerini kullandı.