Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen yol yenileme çalışmalarına Nazilli 50. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresindeki sokaklarla devam ediliyor. Nazilli Belediyesi ekipleri, okul çevresindeki mevcut yolların deforme olan taşlarının sökülme aşamasından sonra stabilizesi yapılan 284/1 sokakta kilitli parke taşı döşemeleri başladı.
Hafta sonu kısıtlamalarından da faydalanarak çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğü Cumhuriyet mahallesi 284/1 sokakta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 500 metrekare yol ve kaldırım çalışması da dahil edilerek yaklaşık 600 metrekare alanda çalışma yaptıklarını belirtti.

"İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"


Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak yolun yaya ve araç trafiğine açılacağını ifade eden Başkan Özcan , “Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için ekiplerimiz hafta sonu demeden, kısıtlama demeden mesai mevhumu gözetmeksizin çalışıyor. Cumhuriyet Mahallesinde etaplar halinde sürdürdüğümüz yol çalışmalarımızda bugün ekiplerimiz 65 metre uzunluk ve 8 metre genişliğindeki bu sokakta parke taşı döşeme çalışmasını gerçekleştiriyor. Diğer kurumlar ile koordineli olarak gerçekleştirdiğimiz yol yenileme çalışmaları, ilçe genelinde ivedilik durumuna göre devam edecek” ifadelerini kullandı.

MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ


Hafta sonu olmasına rağmen çalışmaların devam etmesinden büyük memnuniyet duyan mahalle sakinleri, hangi aşamada olduğunu görmek amacıyla, çalışmaların yapıldığı sokakta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Özcan'a teşekkür etti.