Efeler'in dezavantajlı mahallelerinden biri olan Kocagür'ün Muhtarı Orhan Akrancı, mahallesinin içinde bulunduğu kötü durumu anlattı. Devlet ve belediye yetkililerinden ev, iş ve sağlık ile ilgili taleplerde bulunan Akrancı, "Hizmet bekliyoruz" dedi.
“HERKES AYNI ODADA KALMAKTA”
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kocagür Mahallesi Muhtarı Orhan Akrancı, mahallesine yapılacak her hizmetin ülkeye hizmet olacağını ifade ederek, "Mahallemizde vatandaşlarımız zor şartlarda yaşamakta. Evleri sağlıksız, rutubetli ve tek odalı. Anne, baba ve çocuklarının hepsi, aynı odada kalmakta. Devletimiz ve belediyemiz mahallemizde birlikte projeli evler yapmalı veya kentsel dönüşüm uygulamalı" dedi.

“PİLOT MAHALLE SEÇELİM”


Siyasetçilere ve devlet büyüklerine seslenen Akrancı, şunları kaydetti:
"Burası, mağdur bir mahalle, hizmeti mağdur yere yapmalısınız. Gelin Kocagür’ü pilot mahalle seçelim, hizmet yapalım. Burada yaşayan çocuklar okuyacak ve bu ülkeyi güçlü tutacak. Evleri yaşanacak hale getirelim, gençleri kurtaralım. Sosyal projeler yapalım, iş imkanı sağlayalım. İnanın bir ebemiz bile yok. Sağlık ocağımız sağlıksız, rutubet alıyor. Kocagür olarak hizmet bekliyoruz."