Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, sahasında Tepecikspor’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla son 5 maçından galibiyetle ayrılan Naz-Naz, son hafta öncesinde lider Kütahyaspor ile puan farkını 2’ye düşürdü. Tepecikspor maçının ardından Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, hem şampiyonluk şansını hem de maçı değerlendirdi.

“KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM”


Tepecikspor maçının çok stresli bir maç olduğunu kaydeden Toros, “Rakip takımın 17 tane koronalı oyuncusu vardı. Oyuncularımızın çok istek, arzu ve aşırı motivasyonundan dolayı maalesef inanılmaz gol pozisyonlarını yapamadılar. Sonuçta galip geldiğimiz için mutluyum. Onları da tebrik ediyorum. Bu galibiyeti Nazilli şehrine, taraftarlara, yönetime, oyuncularıma, emeği geçen herkese hediye ediyorum. İnşallah gelecek hafta çok arzuladığımız şampiyonluğa ulaşırız.” diye konuştu.

“EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ALACAĞIZ”


Göreve geldiği günde en büyük şansızlığının 5 günde 2 maç oynamaları olduğunu ifade eden Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Geldiğimiz günden beri kısa zamanda çok yol kat ettik. İki antrenmanla maça çıktık. O maçlarda rakibe çok fazla pozisyon vermedik ama yediğimiz şanssız gollerden dolayı o şekilde bitti. Biz inancımızı hiçbir zaman yitirmedik. Matematiksel olarak hiçbir şey bitmeden biz yolumuza devam edeceğiz. Şansımız devam ediyor. Nitekim de söylediğimiz oldu. Geldiğimiz günden beri 5’inci galibiyetimizi aldık. Çocuklar iyi yolda. Biz ve çocuklar çok istiyor. Bütün sezonun emeğini son 90 dakikada alacağımızı düşünüyorum. Çok çalıştık hala daha çalışıyoruz. Tek hayalimiz var, Nazilli Belediyespor’u 2. Lig’e şampiyon olarak çıkartmak” şeklinde konuştu.