Koronavirüs tedbirleri kapsamında 23 Nisan Cuma günü ile 3 günlük sokağa çıkma yasağı kısıtlamasından dolayı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geçen sene olduğu gibi bu senede evlerde kutlandı. Akşam saat 09.00’da evlerinin balkon ve camları Türk bayrağı, Atatürk posterleri ve balonlarla süslenirken, vatandaşlarda alkışlarla korteje destek oldular.
Nazilli’de 23 Nisan Uusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sabah saat 09.00’da Nazilli İstasyon Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Daha sonra saat 14:00’da ise Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan eşliğinde ekipler, çocuklara ve vatandaşlara Nutuk kitabı ve Türk Bayrağı dağıtımı etkinliği ile devam etti. Akşam saat 21:00’da ise Nazilli Emniyet Müdürlüğüne bağlı araç ve motorize ekipleri, Nazilli Jandarma Komutanlığına bağlı araç ve motorize ekipleri, Nazilli Belediyesine zabıta ekipleri ve vefa destek ekiplerinden oluşan araçlar kortej halinde Nazilli sokaklarını dolaşarak çocukların bu en güzel gününde vatandaşlarla buluştu. Nazilli Belediyesi önünde başlayan 23 Nisan korteji, Aşağı Nazilli, Çapahasan Mahallesi, Devlet Karayolu, Yeşil Mahalle, Atatürk Bulvarı, Ordu Caddesi, Zafer Mahallesi, Pınarbaşı Mahallesi, Hürriyet Caddesi ve son olarak tekrar Belediye önünde son buldu.
Vatandaşlar evlerinin balkonlarından gerekse kapı önlerinde ellerinde bayrakları sallayarak, sokağa çıkma kısıtlamasında evde kalınan bu günde 23 Nisan bayramını büyük bir coşkuyla kutlama fırsatı buldu.