İncirliova'nın en büyük mahallesi olan Acarlar'da yer alan Polis Merkezi Amirliği, kendi hizmet binasına kavuşacak. Yıllardır Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait Acarlar eski Belde Belediyesi binasında faaliyet gösteren polis merkezine yeni bina yapılması için AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı, AK Parti Aydın milletvekilleri ve İl Başkanı Ömer Özmen'in aracılığıyla Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'ndan (YİKOB) talepte bulunmuştu. Talep üzerine YİKOB, binanın yapımı için ihaleye çıktı.

YAKLAŞIK 3 MİLYON LİRALIK YATIRIM


İhaleyi 2 milyon 616 bin liraya kazanan yüklenici firma, Hazine'ye ait bin 97 metrekare arazi üzerinde binanın yapımına başladı. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan 560 metrekare genişliğindeki bina; bodrum, zemin ve birinci katlardan oluşacak. Binanın inşaat alanında ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile birlikte incelemelerde bulunan AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

"HAYIRLI OLSUN"


İncirliova'da jandarma ve aile sağlığı merkezi binalarının yapımının devam ettiğini hatırlatan Başkan Celbek, Acarlar Polis Merkezi Amirliği'ne de yeni bir bina kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İlçe halkına hayırlı olmasını dileyen Celbek, destekleri için de Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’a, partisinin milletvekilleri ve Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e teşekkür etti. Celbek, teşkilat olarak devlet eliyle İncirliova’ya daha fazla yatırım ve hizmet kazandırmanın mücadelesini vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.