Covid-19 salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması yaşanan Nazillli’de Başkan Kürşat Engin Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda mahalleleri dolaşarak çocuklara sürpriz yaptı. Özcan ve ekibi çocuklara, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından yazılan Nutuk’un çocuklar için özetlenmiş halini hediye etti. Sırasıyla Zafer, Karaçay, Dumlupınar ve Şirinevler mahallelerini dolaşan Başkan Özcan, ayrıca vatandaşlara Türk Bayrağı da verdi. Başkan Özcan’ı karşılarında gören çocuklar ve vatandaşlar hediyeler karşısında duygusal anlar yaşadı ve kendisine teşekkür etti.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ ÖZCAN’DAN


Başkan Kürşat Engin Özcan, bu özel günde doğan Cumhuriyet Mahallesi 211 sokakta yaşayan 7 yaşındaki Mahmut Can Kahraman’ın evine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Sürpriz karşısında şaşıran ve heyecanlanan minik Mahmut, Başkan amcasına teşekkür etti. Özcan da bugünün anısına minik Mahmut’a Nutuk kitabı ve Türk Bayrağı hediye etti.

ÖZCAN, VATANDAŞIN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ


Zafer Mahallesi 14/1 sokakta ikamet eden Durmuş Fidan adlı vatandaş, Nazilli Belediyesi Çağrı Merkezi’ni arayarak Türk Bayrağı’nın balkondan alındığını ve yeni bayrak isteğinde bulunduğunu aktardı. Ekipler durumu Başkan Özcan’a iletti. Özcan da bu isteği geri çevirmeyerek Fidan’ın evine gidip Türk Bayrağı’nı teslim etti. Durmuş Fidan, Başkan Özcan’a teşekkür ederek bayrağı hemen eski yerine astırdı.

“GENÇ ARKADAŞLARIMIZA ULAŞMAYA ÇALIŞTIK”


Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Koronavirüs nedeniyle 2 yıldır bayramları istenilen mutlulukta ve coşkuyla kutlayamıyoruz. Gençlerimizin ve büyüklerimizin yanında olduğumuzu gösterecek şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Nazilli büyük bir şehir, gidebildiğimiz mahallelerde genç arkadaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Nutuk, Atatürk’ün önemli eserlerinden biri. Onu da çocukların diline indirgenmiş şekilde kendilerine teslim ettik. Türk bayrağını da en yüksekte dalgalandırma dileğiyle teslim ettik” dedi.
Program, Özcan’ın basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.