'Gönül ziyaretleri' kapsamında Germencik ve İncirliova ilçelerine gelen AK Parti Aydın İl Bakanı Ömer Özmen, partisinin yöneticileri ile birlikte ziyaret ettiği mahallelerde muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Özmen, kendisine anlatılan sorun ve talepleri dinledi.

ÖZMEN'E PARTİLİLER EŞLİK ETTİ


İl Başkanı Özmen, ilk olarak partisinin Germencik İl Teşkilatı'na uğradı. Parti binasında İlçe Başkanı Mustafa Bircan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Köse ve partililerle istişarelerde bulunmasının ardından Özmen, Ömerbeyli Mahallesi'ne geçti. Daha sonra İncirliova'yı ziyaret eden Başkan Özmen ve yönetimini, İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Budak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Abacı ve yönetimleri karşıladı. Özmen, Beyköy, Şirindere ve Karagözler mahallelerinde, vatandaşlarla bir araya geldi.

TEŞEKKÜR ETTİ


Ziyaretlere ilişkin fotoğraflar, AK Parti’nin sosyal medya hesaplarında yayımlandı. Aydın İl Başkanı Ömer Özmen de, "Misafirperverlikleri, muhabbetleri ve samimiyetleri için kıymetli mahalle sakini vatandaş ve esnaflarımıza teşekkür eder, kendilerine sağlıklı, huzurlu bir ömür dileriz" dedi.