Covid-19 salgını kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle alanlarda kutlanamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Nazilli’de bu akşam saat 21.00’de arabalı kortej gerçekleştirilecek. Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, çocuklara armağan edilen bayram için özel bir sürpriz hazırladıklarını dile getirdi. Kortejde, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin araçları içinde ilçe protokolü, ilçeyi dolaşarak vatandaşları selamlayacak.

“VATANDAŞIMIZI SELAMLAYACAĞIZ”


Vatandaşları kortej coşkusuna katılmaya davet eden Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, “Koronavirüs nedeniyle istediğimiz gibi kutlayamadığımız 23 Nisan’da farklı bir ambiyans oluşturmak istedik. Emniyet, jandarma ve belediyenin araçlarıyla vatandaşımızı selamlayacağız” dedi.

NAZİLLİ BELEDİYESİ NUTUK DAĞITACAK



Öte yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bugün saat 14.00'de ilçe genelinde Nazilli Belediyesi tarafından sokaklarda çocuklara Nutuk dağıtılacak. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'da nutuk dağıtımı için tek tek sokakları gezecek.