Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve İl Kadın Kolları yöneticileri, CHP Nazilli İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Nazilli İlçe Başkanlığı’na atanan Serdar Alptekin’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen heyet, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan'ın da bulunduğu ziyaretin ardından Özdemir ve Alptekin öncülüğünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

"HER ŞEY DAHA İYİ OLACAK"


Ziyarette konuşan Özdemir, “CHP Nazilli İlçe Başkanlığı'na yeni atanan Serdar başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Daha öncesinde Yenipazar ilçesinde çalışmamız vardı. Oradan buraya geldik. Serdar başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyor, misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah her şey daha iyi olacak" dedi.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ


Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin ise, "Sayın İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Özdemir ve yönetimi bizlere ziyarete geldi. Vermiş olduğu desteklerden dolayı hepsine çok teşekkür ederim, ayaklarına sağlık" ifadelerini kullandı.