Pandemi salgını nedeniyle toplu iftar yapılamadığı için paylaşma ve dayanışma geleneğini evlere yemek servisi ile sürdüren Nazilli Belediyesi, Ramazan ayı boyunca sosyo-ekonomik zorluklar yaşayan ailelere sıcak yemek hizmeti sağlıyor. 400 haneye günlük 700 kişilik iftar yemeği dağıtmayı gerçekleştiren Nazilli Belediyesi, hazırlanan sefer taslarıyla 4 çeşit yemeği sofralara ulaştırmaya devam ediyor.

“HER GÜN SİZE DUA EDİYORUM”


Hijyen kurallarına uygun olarak sefer taslarıyla daha önceden belirlenen ve tek tek maddi durumları tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtan ekipler, bir gün önce verdiği sefer taslarını günlük dezenfekte etmek isterken duygulandıran bir notla karşılaştı. Dezenfekte etmek için kapağını açtıkları sefertasından, “Ellerinize, emeğinize sağlık. Allah kabul etsin. Her gün dua ediyorum. Hepinize selamlar” yazılı not bulan ekipler, duygusal anlar yaşadı.

“BAŞKAN ÖZCAN’IN DESTEĞİYLE BU HİZMETİ SUNUYORUZ”


Yemek hizmeti verdikleri vatandaşın kendileri için yazdığı teşekkür mesajı için duygulandıklarını ve gururlandıklarını ifade eden İşletme İştirakler Müdürü Serkan Günana, sosyal medya hesabından o mesajı paylaşarak; “Nazilli Belediyesi İşletme İştirakler Müdürlüğü olarak her gün 400 eve girdiğimiz ve 700 kişiye ulaştığımız iftar yemeği hizmetimiz sırasında bugün karşılaştığımız mesaj bizleri çok duygulandırdı. Hangi annemiz yada babamız yazdı bilmiyoruz ama “Ellerinize, emeğinize sağlık. Allah kabul etsin. Her gün dua ediyorum. Hepinize selamlar” yazan ailemize çok teşekkür ediyoruz. Bizleri gururlandırdınız, bizlerde sizlere dua ediyoruz. Nazilli halkı için gecesine gündüzüne katan, bizlere bu iftar yemeği organizasyonunu yapma imkanı sunan Nazilli Belediye Başkanımız sayın Kürşat Engin Özcan’a çok teşekkür ediyorum. Onun çalışkanlığı ve iş disiplini bize örnek oluyor, olmaya da devam edecek. Bizler de Nazilli halkı için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.