Kaza, Aydın-İzmir otoyolu Muğla bağlantı yolunda meydana geldi. Çimento fabrikasında çalışan Olcay Tumanga idaresindeki 09 ADK 416 plakalı beton mikseri, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yan refüje çarpıp devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, beton mikserinde sıkışan 2 kişiyi kurtarmak için zamanla yarıştı.

UMUTLU BEKLEYİŞ HÜZNE DÖNÜŞTÜ


Kazayı öğrenen mesai arkadaşları da kaza yerine akın ederken kurtarma çalışmalarını umutla takip etti. Ancak zaman ilerledikçe umutlar yerini hüzne bıraktı. Direksiyon başında sıkışan sürücü Olcay Tumanga’nın tonlarca ağırlığındaki beton mikserinin altından cansız bedeni çıkarıldı. Yan koltukta yolcu olarak bulunan Muzaffer Ateş ise itfaiye ve sağlık ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu çıkarıldı. 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Ateş, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ateş’in hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Feci şekilde hayatını kaybeden sürücü Tumanga’nın cenazesi Aydın Devlet Hastanesi morguna gönderilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

"BU DA KADERİMİN BİR OYUNU"


Öte yandan hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası Tumanga’nın 7 ay önce pompa operatörü olarak görevlendirilmesinin ardından sosyal medya hesabında, “Bu da kaderimin bir oyunu, Allah utandırmasın” yazdığı görüldü. Tumanga’dan geriye 10 gün önce kızının doğum gününde çekilen mutluluk fotoğrafları kaldı.