Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta Play-Off’u garantileyen Naz Naz’ın rüzgarı esmeye devam ediyor. Üst üste Darıca Gençlerbirliği, Yozgat 1959 (D) ve Tekirdağspor’u mağlup eden Siyah Beyazlılar, ligin 32. Haftasında deplasmanda Karaman Belediyespor’u da 2-1 yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Teknik Direktör Mesut Toros’un göreve gelmesiyle çıkış yakalayan Naz Naz, Toros’un takımın başında çıktığı maçlarda 13 puan toplayıp şampiyonluk hayallerini taze tutmayı başardı.

PUAN FARKI 4’E İNDİ

Karaman Belediyespor galibiyetiyle puanını 57’ye çıkartan Siyah İnciler, Kütahyaspor’un Kahta 02 Spor’a mağlup olmasıyla liderle puan farkını 4’e indirdi. Kalan 2 haftada Tepecikspor ve Yomraspor ile karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor, bu iki maçı da kazanarak şampiyonluk hedefini sonuna kadar kovalamak istiyor.

MORAL OLDU

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, Karaman Belediyespor deplasmanında çok önemli bir üç puan aldıklarını söyledi. Rakiplerinin düşme hattında yer alması nedeniyle zorlu bir mücadele olduğunun altını çizen Toros, “Oyun dengeli başladı. İki takım da birbirine pozisyon vermemeye çalıştı. İlerleyen dakikalarda oyuncu kalitemiz farkını hissettirdi. Pozisyonlara girmeye başladık. Bulduğumuz pozisyonların 2’sini golle sonuçlandırıp maçı kazandık. Bu galibiyet moral açısından takıma çok iyi geldi” dedi.

2. LİG’E ÇIKACAĞIZ

Şampiyonluk iddialarını son maça kadar kovalayacaklarını ifade eden Toros, “Matematiksel olarak şampiyonluk iddiamız sürüyor. Olmaz diye bir şey yok. Şuan play off’u garantiledik, şampiyon olamaz isek play-off’tan 2. Lig’e çıkacağız” diye konuştu.