Kuşadası'nda yaşayan Germencikspor'un eski futbolcularından 84 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Remzi Kızıltaş, evinde yaşlılığın verdiği rahatsızlıklardan dolayı hayatını kaybetti. Kızıltaş için Germencik Çarşı Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Kızıltaş'ın ailesi, akrabaları ve sevenlerinin yanı sıra Germencikspor Kulübü Başkanı Turgay Çapakçıoğlu ve yönetimi ile Germencikspor’un emektar futbolcuları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından, Kızıltaş'ın cenazesi, Germencik eski mezarlığında toprağa verildi. Futbol teknikliği ile bir dönem Fenerbahçe forması da giyen merhum futbolcu Lefter Küçükandonyadis'e benzetilen Kızıltaş'a 'Lefter' lakabı takılmıştı.

"ANILARINI YAŞATACAĞIZ"


Başkan Çapakçıoğlu, Germencikspor'un efsane futbolcusu Remzi Kızıltaş'ın vefatının Germencik halkını ve Germencikspor camiasını üzdüğünü belirterek, şunları kaydetti: "Germencikspor'a hizmetleri çoktu. İyi, kaliteli bir futbolcuydu. Remzi abimize, Allah'tan rahmet diliyoruz, mekanı cennet olsun. Daima anılarını yaşatacağız."

ÖNDEŞ’TEN TAZİYE MESAJI


Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş de, Kızıltaş'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımladı. Mesajında Öndeş, "Germencikspor Kulübü’nün efsane futbolcusu Remzi Kızıltaş’a Allah’tan rahmet diler, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.