Nazilli CHP'de 7 Nisan Çarşamba günü, Nisan ayı meclisinde seçilen Komisyon Üyelikleri ve Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu’nun yerine Erol Angın isminin yönetim kurulu üyeleri onayı alınmadan gerçekleşmesinin ardından 18 kişilik yönetimden 11’inin istifa etmesiyle yönetim düşmüştü. Topluca istifa ederek yönetimi düşen CHP Nazilli ilçe yönetiminin yerine atanan bir başkan ve dört yönetim kurulu üyesi bugün görevine başlayacak. CHP Nazilli İlçe Başkanlığına; Gençlik Örgütlenmesi ve Gençlik Kolları’ndan sorumlu CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Serdar Alptekin, yönetim kurulu üyeliklerine ise Naim Atmaca, Hamit Emrah Karakuş, Dudu Kutlu ve İrfan Akarca getirildi.

SEÇİME GÖTÜRECEKLER

30 gün içerisinde ilçe kongresinde seçilecek olan yeni başkan ve yönetim kurulu üyeliklerinin yerine atanan bu dört üye ve ilçe başkanı kongreye kadar görevi götürecek ve kongrede seçilecek ilçe yönetimine görevi devredecek. İçişleri Bakanlığı tarafından kısmi kapanma tedbirleri kapsamında Ramazan ayı bitimine kadar kongrelerin ertelendiği açıklanırken, bu tedbirin uzatılabileceği ileri sürüldü. Geçici yönetimin de kongreler gerçekleşene kadar görevinde kalacağı belirtildi.

128 MİLYAR DOLAR NEREDE PANKARTI ASMIŞTI!

Öte yandan CHP Genel Merkezi tarafından tüm il ve ilçe örgütlerine verilen görevlendirmeyle 13 Nisan Salı günü Nazilli İlçe Binasına ‘128 Milyar Dolar Nerede?’ yazılı pankart asmak için görevlendirilen Serdar Alptekin’in aralarında bulunduğu 3 kişilik heyet, emniyette ifade vermişti.