Aydın’da çalışmalarını sürdüren İŞKAD’ta genel kurul heyecanı yaşandı. Kongrede mevcut başkan Belgin Çekmen Altay yeniden başkanlığa seçildi. Altay başkanlığındaki yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı: “Aynur Kılıç, Bahire Şekerzade, Deniz Işık, Ebru Alp Kayır, Ebru Bircan Batur, Emine Erçin Apaydın, Gülçin Tavaslıoğlu, Gülhan Erkuş, Özlem Erkul, Pelin Yardım, Pınar Artıran, Sibel Hiçyılmaz.” Kongrenin ardından Aydın İş Kadınları Derneği, Mürv'et Restorant'ta üyeleri ile ‘Güç Birliği’ kahvaltı programı gerçekleştirdi. ‘Kadın Varsa Umut Var’ sloganı ile düzenlenen programa dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Dernek başkanı Belgin Çekmen Altay, derneğe katılan yeni üyeleri İŞKAD ekibine tanıttıktan sonra, 3 yıl içinde gerçekleştirdikleri etkinlikleri üyeleri ile paylaşarak görüşlerini aldı.

İŞKAD'DAN FEDERASYON MÜJDESİ

Başkan Altay, üç yılı kapsayan hedeflerin konuşulduğu programda, İŞKAD üyelerine 8 ildeki iş kadınları dernekleri ile birlikte ortak bir program dahilinde GİFED FEDERASYONU kurucu üyesi olacaklarının müjdesini verdi. Konuşmasında Başkan Altay, şu ifadeleri kullandı: “Ülkemizin Covid-19 salgın nedeni ile yaşadığı ekonomik olumsuzlukları maalesef üyelerimiz de yaşamış ve ciddi ciro kaybı ile karşı karşıya kalmıştır. Bu kötü günleri en az zararla atlatmanın yollarını bulabilmek için kurulacak komisyonların en verimli şekilde çalışmalarını sağlayacağız. Geçen ay içinde yaptığımız olağan genel kurulda, yönetim kuruluna tekrar görev vermeniz bunu oy birliği ile oylamanız gurur verici. Bu nedenle tüm üye arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.”

ÜYELERİN YÜZDE 50’Sİ KATILDI

Yönetim kurulunun hazırladığı video ve slayt gösterisi ise, üyeler tarafından büyük beğeni aldı. Yeni üyelere, yönetim kurulu tanıtıldı. Programda üyelere, hediye çantalarının içinde dergi, kahve sunum tablası, maske ve kolonya dağıtıldı. Pandemi önlemlerinin çok sıkı alındığı ve üyelerin yüzde 50'sinin katıldığı “Güç Birliği Kahvaltısı” programının düzenlenmesinde emek ve destek verenlere teşekkür edildi.