Kursun kurucuları Bülent Aytürk ve Mehmet Akgün, "12. yılında öğrencilerimizin hedeflerini tam 12'den vurmaları için yeni eğitim öğretim yılına hazır durumdayız. Ödeme kolaylıkları ve uygun fiyatlarla erken kayıt avantajlarından öğrenci ve velilerimizin yararlanmasını istiyoruz" dedi. Liselere giriş ve üniversite sınavlarına hazırlığın yanı sıra okula destek çalışmaları yapılan Kariyer Özel Öğretim Kursu, 800 saate varan ders, 200 saate yakın bire bir özel ders ve zengin yayınları ile Aydın'da rakipsiz hizmet veriyor. 30 yıldan beri özel eğitim ve öğretim kurs ve okullarının duayen isimlerinden olan kursun kurucu ortakları Bülent Aytürk ve Mehmet Akgün, "Biz Germencik'te üniversite ve lise giriş sınavlarına hazırlıkta tekiz. Aydın'daki kurslardan eksiğimiz değil, fazlamız var. Hiçbir kurs bizim kadar ders, yayın ve birebir veremez" dedi.


"ÖĞRENCİ TAKİP KONTROL SİSTEMİ"


Kariyer'in ayrıcalıklarından da bahseden Aytürk ve Akgün, şunları kaydetti:
"Neden Kariyer diye soracak olursanız. Bunda da bir kere işini bilen, eğitim ve öğretime önem veren, kurumsal bir yapısı olmasının yanı sıra yayınlarının sınavlara bire bir örtüşmesi, öğrenci takip kontrol sistemi, veli ve öğrencileri ile sürekli iletişim halinde olması özellikleri etkili oldu."

"ZAMAN VE PARA KAYBINA GEREK YOK"


Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitim ve öğretimden yoksun kalan öğrencilere yoğun bir ders programı ve özel çalışmalarla eksiklerini kapatma imkanı sunduklarını dile getiren Aytürk ve Akgün, "Öğrencilerimiz ister Aydın'daki okullarda, isterse Germencik ve Ortaklar'daki okullarda okusunlar, en çok dersi, en çok yayını ve en iyi kadroyu Germencik'teki Kariyer Özel Öğretim Kursu'nda bulacaklardır. Aydın'a giderek zaman ve para kaybına gerek yok. Daha fazlası Germencik'te Kariyer Özel Öğretim Kursu'nda var" dedi.

SALGIN TEDBİRLERİNE UYGUN EĞİTİM


Sınıflarının akıllı tahta ve projeksiyonlarla donatıldığını, temizlik, maske ve mesafe kurallarına uygun bir şekilde öğrencilere hizmet verdiklerini anlatan Aytürk ve Akgün, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının, salgınının sona erdiği ve yüz yüze eğitimin başladığı sağlıklı bir yıl olmasını diledi.