Türkiye Bisiklet Turu'nun final etabı için Kuşadası'na gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya gelen AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Bakan Kasapoğlu ile yaptığı görüşmeden olumlu sonuç aldı. Celbek, Bakan Kasapoğlu'nun İncirliova'ya çok amaçlı gençlik merkezi, 8 halı saha ve yarı olimpik yüzme havuzu yapılacağını açıkladığını söyledi.

BAKAN KASAPOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ


Söz konusu projelerin hayata geçmesi ile birlikte İncirliova’nın spor ile ilgili hiçbir yatırım ihtiyacının kalmayacağını belirten Celbek, "AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı olarak Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na projelerimizi sunduk. Sağ olsun kendisi projelerimizi tek tek değerlendirip çok amaçlı gençlik merkezi, 8 halı saha ve yarı olimpik yüzme havuzunun yapımına, mevcut kapalı spor salonumuzun da komple bakımdan geçirilmesine onay verdi. Ayrıca ilçemize yaklaşık 10 adet basketbol potası gönderecek. Potalar, ilçemizin uygun yerlerine yerleştirilecek. Yapılacağı yerler belli olan projelerimizin yakın zamanda protokolü imzalanacak ve inşaatına başlanacak. Bu projelerin hayata geçmesi ile birlikte ilçemizin spor ile ilgili bir yatırım talebi kalmayacağını düşünüyoruz. Bakanımıza çok teşekkür ediyor, ilçemiz halkına da hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.
Celbek, teşkilat olarak devlet eliyle İncirliova’ya daha fazla yatırım ve hizmet kazandırmanın mücadelesini vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.