Nazilli Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında ilçe genelinde dezenfekte ve yıkama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ön yıkama ile temizliği yapılan sokak ve caddeler, Sağlık İşleri Müdürlüğünün İlaçlama Servisi ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor. Özellikle insan sirkülasyonunun yoğun olduğu yerlerde dezenfekte ve yıkama çalışması özel olarak geliştirilen koronavirüs karşıtı dezenfektan ile yapılıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin de destek vererek birlikte çalışmalarını sürdürdüğü Nazilli’de, ekipler kanalizasyon ve yağmurlama hatlarını temizledi.

“HAFTA SONU MESAİSİ YAPTIK”

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile cadde ve sokakların boş kalmasının büyük kolaylık sağladığını belirten Başkan Özcan, personeli ile yine hafta sonu mesaisi yaptıklarını söyledi. Kürşat Engin Özcan: "Bugün ana arterlerden başlayan çalışmalarımız Muammer Aksoy, Yeşilyurt, Dumlupınar, Karaçay, Yeşilmahalle, Zafer, Yeni Mahalle, Yıldıztepe, Pınarbaşı Mahallelerinde ve Sümer Park içerisinde devam etti. Çarşı bölgesinde bulunan iş yerleri, bankamatikler ve çöp konteynerleri özel ekipler tarafından dezenfekte edilirken, cadde ve bulvarlar arazözler eşliğinde tazyikli suyla yıkanarak tertemiz hale getirildi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu’nun da destekleriyle Nazilli’de birçok alanda birlikte çalışmalar yapıyoruz. Büyükşehir ekiplerimizde temizlik yaptığımız bölgede kanalizasyon ve yağmurlama hattında oluşan tıkanıklık ve temizlik çalışmalarını yürüterek bölgede kapsamlı çalışma yapmış oluyoruz” dedi.

“TEDBİRLERİMİZ VE ÖNLEMLERİMİZİ ÖZENLE UYGULUYORUZ”

Belediye personeli ile tedbiri elden bırakmayıp, gerekli çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyleyen Özcan; “Ancak vatandaşlarımızın da gereken dikkati ve kişisel izolasyona önem vermesini temenni ediyoruz. Kamuya açık alanlarda tedbirlerimizi aynı özenle uygulamaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın kısıtlama zamanlarında ve her daim 444 1 391 nolu Çağrı Merkezimize ulaşabileceklerini de tekrar hatırlatmak istiyorum” ifadelerini kullandı.