Atama işlemleri tamamlanan Büyük Birlik Partisi (BBP) Karacasu İlçe Başkanı Nuri Kısa, yetki belgesini BBP İl Başkanı Saim Özyürek'in elinden aldı. Kuşadası, Didim, Efeler, İncirliova ve Söke’ye yapılan atamaların ardından Nazilli İlçe Başkanlığına Yaşar Dokumacı, Karacasu İlçe Başkanlığına ise Nuri Kısa getirildi. Yetki belgeleri teslim törenine BBP İl Başkanı Saim Özyürek, Nazilli İlçe Başkanı Yaşar Dokumacı, Karacasu İlçe Başkanı Nuri Kısa, Aydın ve Nazilli Alperen Ocakları temsilcileri katıldı. Atamaların hayırlı olmasını dileyen BBP Aydın İl Başkanı Saim Özyürek, “Nazilli İlçe Başkanı olarak Yaşar Dokumacı, Karacasu İlçe Başkanlığı’na ise Nuri Kısa atanmıştır. Kendilerine bu kutsal görevde başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

“ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ”

Düzenlenen törende Nazilli İlçe Başkanı Yaşar Dokumacı ile birlikte yetki belgesini alan Karacasu İlçe Başkanı Nuri Kısa, “Değerli büyüklerim kıymetli dostlarım. Bugün itibariyle Büyük Birlik Partisi Karacasu İlçe Başkanı olarak atamam yapıldı. Bugün bu bayrağı biz devraldık. Öncelikle vatanımıza, bayrağımıza, memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun. Memleketimiz için her alanda ciddi çalışmalar yaparak ihtiyaç sahibi her kim var ise hiçbir şekilde hiçbir ayrım yapmadan herkesin yanında olacağız. Bizim davamız İ'lay-ı Kelimetullah davasıdır. Bizim davamız vatandır. Bizim davamız, vatan topraklarıdır" dedi.

"İLÇE SİYASETİNE YENİ BİR SOLUK GETİRECEĞİZ"

Sözlerini sürdüren Kısa, "İlçemiz Karacasu adına üzerimize düşen ne varsa yapacağız. BBP siyasete yeni bir soluk kazandıracaktır. Her kesime ulaşmak, var olan sorunları çözüme kavuşturmak ve partimizin gücüne güç katmak için elimizden gelen çabayı göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı. 1982 Karacasu Yenice doğumlu olan Nuri Kısa, İşletme Fakültesinde eğitim aldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Kısa, bir kamu kurumunda çalışma hayatını sürdürüyor.