6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası, Antalya'da gerçekleştirildi. 26 ülkeden bin 600 sporcunun katıldığı kupada, Aydın'ın Germencik ilçesini Germencik Belediyespor Kulübü antrenörü ve sporcusu 40 yaşındaki Önder Kantaş temsil etti. Aynı zamanda eski milli sporcu ve İngilizce öğretmeni olan Kantaş, kick light, light contact ve point fighting kategorilerinde 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

“ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTIM”


Başarısı ile Germencik'in gururu olan Kantaş, çok sayıda ülkeden sporcuların katıldığı uluslararası bir organizasyonda Aydın'ı ve Germencik Belediyesi'ni en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek, "Çıktığım müsabakalarda elimden gelenin en iyisini yaptım. Toplam 3 madalya kazandım. Maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Fuat Öndeş’e teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÖNDEŞ, KANTAŞ’I TEBRİK ETTİ


Kantaş’ı başarısından dolayı tebrik eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş de, "Sporcumuz Önder Kantaş’a, ilçemizin adını böylesi uluslararası bir platformda duyurduğu için teşekkür ederim. Başarısı daim, yolu açık olsun. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız" dedi.