Nazilli Belediyesi Güvenlik Görevlisi Bülent Islı’nın akşam nöbetinde, engelli aracını hareket ettirmekte zorluk çektiğini gördüğü yaşlı kadın, kendisine uzanan yardım eliyle evine ulaştı. Engelli aracının aküsünün bitmesi nedeniyle Nazilli Belediyesi hizmet binası önünde kalan ve kendisine yardım edecek birisini aradığı sırada kendisine yardım eli uzatan Islı, 71 yaşındaki Gülsen Döğen’i belediyeye getirerek yardım etti. Aracın aküsünü doldurmasına yardımcı olan Islı, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a ulaşarak konuyu aktardı. Belediye ekipleri, Başkan Özcan’ın talimatı ile yaşlı kadını aracıyla evine bıraktı.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN TALİMAT


Gülsen Döğen’in belediye binası önünde aracını yürütemediğini fark ettiğini ve yanına gittiğini söyleyen Nazilli Belediyesi Güvenlik Görevlisi Bülent Islı; “Gülsen teyzenin akülü aracını hareket ettirmeye çalıştığını gördüm. Ne olduğunu öğrenmek için yanına gittim. Aracının aküsünün bittiğini söyledi. Aracı ile birlikte belediye hizmet binasına getirdim. Aküsünü şarj ederken Belediye Başkanımızı sordu. Hemen başkanımızı arayarak kendisini görüştürdük. Daha sonra başkanımız zabıta görevlisi arkadaşlarımız ile teyzemizin güvenli bir şekilde eve bırakılması talimatını verdi. Akşam nöbetindeki zabıta arkadaşlarımız ile birlikte Gülsen teyzeyi evine bıraktık” dedi.

“BAŞKANIMIZDAN VE PERSONELLERİNDEN ALLAH RAZI OLSUN”


Yalnız yaşadığı için kendi işlerini kendisi görmek zorunda olduğunu ifade eden 71 yaşındaki Gülsen Döğen; “Çocuklarım görevlerinden dolayı burada değiller. Çarşıdaki işlerimi halledip tam eve dönerken Belediye önünde aracımın aküsü bitti. Ne yaparım diye düşünürken, belediyeden güvenlik görevlisi olan oğlumuz geldi. Beni Belediye hizmet binasına getirdi. Aküyü şarj etmekle yetinmedi ve Belediye Başkanımızın talimatı var, seni evine biz bırakacağız dediler. Kendim artık giderim dememe rağmen dışarıda yağmur var, başkanımızın da talimatı var dediler. Her birine çok teşekkür ediyorum. Benimle burada çok güzel ilgilendiler. Başkanımızdan ve görevli personelden Allah razı olsun” diye konuştu.

“ZORDA KALANLARIN YANINDAYIZ”


Zorda kalan, zorda olan tüm Nazillilerin her zaman yanlarında olacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Nazilli Belediyesi her zaman engelli, yaşlı, ihtiyaç sahibi ve her şekilde zorda kalmış vatandaşlarımızın yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir. Bu anlamda özveriyle çalışan, görevlerini layıkıyla yerine getiren tüm personelimi kutluyorum. Gülsen teyzemizi bu yağmurlu havada yolda bırakamazdık. Arkadaşlarımız kendisini evine kadar bıraktı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.