Yönetim kurulu üyelerini tanıtan ve ilçe yönetiminin oluşturulma aşamaları hakkında bilgiler veren Başkan Genç, 24 Aralık’ta Kurucu İlçe Başkanı görevlendirildikten sonra yönetim oluşturulduğunu, resmi süreçleri tamamladıktan sonra ilçedeki kurumlar, odalar ve sivil toplum kuruluşlarına tanışma ziyaretleri gerçekleştirdiklerini dile getirdi. DEVA Partisi’nin seçime katılacak asgari teşkilatlanmayı oluşturduğunu, 42 ilde ve 800 ilçede teşkilatlanma gerçekleştiğini ifade etti.

“DEVA PARTİSİ SORUNLARA ÇÖZÜM OLACAK BİR SİYASİ PARTİDİR”


Türkiye’nin yeni bir partiye ihtiyacı olduğu çok açık” diyen Genç, teşkilatlanma aşamasında temas sağladıkları herkesin yakın görüşler dile getirdiğini ve sorunların ortak olduğunun altını çizerek, “DEVA Partisi bu sorunlara çözüm olacak bir siyasi partidir” dedi. Didim Ticaret Odası Başkanı Erbaş, ülkenin içinde bulunduğu süreçte hem iktidarın hem de iktidara talip olanların iyi fikirler ve doğru bir tavır ortaya koyması gerektiğini sözlerine ekleyerek ziyareti için misafirlerine teşekkür etti.
Parti yönetimi ziyaretin hatırası olarak Didim Ticaret Odası adına TEMA vakfına bağışlanan fidanlara ait sertifikayı taktim etti.