Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta Nazilli Belediyespor, 30’uncu hafta mücadelesinde Yozgat 1959 FK’nın konuğu olacak. Sorgun İlçe Stadı’nda 8 Nisan Perşembe günü oynanacak olan karşılaşma, şampiyonluk ve Play-Off iddiası dolayısıyla Naz-Naz açısından büyük önem taşıyor.

KÜTAHYA KAZANIRSA FETHİYE’NİN ÖNÜNE GEÇECEK


Bu haftada siyah-beyazlıların şampiyonluk yarışı verdiği Fethiyespor ile Kütahyaspor birbirleriyle oynayacak. Play-Off’a kalmak isteyen Darıca Gençlerbirliği ise haftayı BAY takım olarak geçecek. Küme düşmesi kesinleşen Yozgatspor 1959 FK maçını kazanması halinde Naz-Naz, üç puanın yanı sıra birçok avantajı eline alacak. Fethiyespor ile Kütahyaspor’un berabere kalması halinde Fethiyespor ile aynı puana ulaşacak olan Naz-Naz, lider Kütahyaspor ile puan farkını 7’ye düşürecek. Kütahyaspor’un kazanması halinde ise Fethiyespor’un 1 puan önüne geçecek.

YOMRASPOR İÇERDE, İSKENDERUN FK DEPLASMANDA


Nazilli Belediyespor, Play-Off potasında yer almak isteyen Darıca Gençlerbirliği ile arasındaki puan farkını da 11’e yükseltecek. Öte yandan Play-Off potasında yer alan Yomraspor sahasında Halide Edip Adıvar Spor Kulübü, İskenderun FK ise deplasmanda küme düşmeme mücadelesi veren Kahta 02 Spor’un konuğu olacak. 30’uncu haftada lider Kütahyaspor’un 57, Fethiyespor’un 50, Nazilli Belediyespor’un 48, Yomraspor ve İskenderun FK’nın 43, Mardin Fosfat 41, Darıca Gençlerbirliği’nin 40 puanı bulunuyor. İskenderun FK ve Mardin Fosfat’ın Naz-Naz’a göre bir maç fazlası bulunuyor. Lig’de 2, 3, 4 ve 5’inci sırada yer alacak olan takımlar, Play-Off’a kalarak 2. Lig’e çıkma mücadelesi verecek.