Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından, Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmeleri Antalya'da düzenlendi. Ülkenin dört bir yanından vücut geliştirme sporcularının ilgi gösterdiği şampiyonada, Aydın'ı Köseoğlu Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Seyfi Kurt temsil etti. 33 yaşındaki Kurt, kendi kategorisinde, Türkiye ikinciliği elde etti. Gümüş madalyanın sahibi olan Kurt, başarısı ile Aydın'ın göğsünü kabarttı.

TEŞEKKÜR ETTİ


Vücut geliştirme sporcusu Seyfi Kurt, yaptığı açıklamada, şampiyonaya en iyi şekilde hazırlandığını belirterek, "168 klasik Türkiye ikincisi oldum. Yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler. Güzel yarıştı, rakiplerimi tebrik ederim" dedi.
Köseoğlu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yaşar Akçaköse de, “Gururumuz Seyfi Kurt önce kendi inandı. Biz zaten ona inanıyorduk. Mücadelesi ile hak ettiğini başardı ve Türkiye ikincisi oldu. Kendisini tebrik ediyorum, başarılarının devamını dilerim” şeklinde konuştu. Akçaköse, destekleri için Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu'na da teşekkür etti.