Didim Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği genel kurulu yapıldı. Genel kurulda dernek başkanı Birsen Özçelik görevi devrederken yeni yönetim kurulunda “Bilal Süren, Sinem Acet, Fatih Hasdemir, Nilgün Barğan, Ria Layık Kolthof ve Melisa Yaylacı” yer aldı. Genel kurulda ayrıca DİHİD İdari Binası, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi projesi tanıtımı yapıldı.
Maket üzerinde yapılan tanıtımda yaklaşık 10 dönümlük bir alan içerisinde yapılması planlanan projede İngiliz hayvansever guruplar için çalışma ofisinin ve hayvanlar için gerekli bir takım aksesuarların satılabileceği bir mağaza ve kafeteryanın da bulunacağı idari binanın yanı sıra tedavisi yapılacak. Sokak hayvanların hastalıklarının özelliğine göre ayrılmış bölümlerden oluşan, projede muayene ve medikal müdahale merkezinin yan ısıra yavru bakım üniteleri ile hayvanların sosyalleşmesi için bir de oyun parkı bulunuyor. Projede her bir ayrı bölümlerde kalacak olan sokak hayvanlarının, gezdirilmesi amacıyla düzenlenecek olan yürüyüş alanı ve hayvanseverlerin hayatı paylaştığı canlarını için bir de mezarlık yapılması da düşünülüyor.
DİHAD rehabilitasyon merkezinin yapım aşamasında büyük oranda sponsor desteğine de ihtiyaç duyulacağını belirten DİHAD yöneticileri, bu merkez yapımı aşamasında bir çok resmi kurumun ve Didim Belediyesi’nin de paydaş olarak projenin içinde olmasını istediklerini de belirttiler.