Eski Muhtar Şükrü Ustaoğlu’nun görevden alınmasından sonra aza Ahmet Ertemiz’in göreve geldiği Altıntaş Mahallesi’nde Haziran’da yapılacak seçim yaklaştıkça adaylar netleşiyor. Muhtar Vekili Ahmet Ertemiz’in de aday olduğu seçim öncesinde, ikinci kadın aday olarak Bahar Beşer adaylığını açıkladı. Nazilli’nin Dallıca Mahallesi'nde bulunan Naz-ı Şerif Kafe Restoran'daki kahvaltılı adaylık açıklamasında gazetecilerle buluşan ve adaylığını açıklayan Bahar Beşer'e, Facebook Nazilli Kadınları Grubu Yöneticisi Saime Özdoğru, Emlakçı Güler Kurudere Akbaş ile mahalle sakinlerinden Dilek Gücü, Ümmü Saygı ve Çiler Bingül eşlik ederek destekte bulundu. Basın toplantısına Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen ile basın mensupları da eşlik etti.

“BEN DE VARIM”

Altıntaş Mahallesi’ne daha iyi hizmet verebilmek için aday olduğunu dile getirerek açıklamalarda bulunan Muhtar Adayı Bahar Beşer, “Bugün burada, Haziran ayında yapılacak olan Altıntaş Mahallesi Muhtarlığı seçiminde muhtarlığa aday olduğumu siz değerli basın mensuplarının aracılığıyla açıklamak istiyorum. Öncelikle benim için büyük önem arz eden bu adaylığımda bana destek olan büyüklerime, Altıntaş Mahallesi sakinlerine ve Nazilli Bayanları Grup üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bana inanıp güvenen ve ‘Bizim sesimiz ol’ diyen ihtiyaç sahiplerine daha iyi hizmet verebilmek için ‘ben de varım’ diyorum” ifadelerini kullandı.

“MESAİ SAATİ GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞACAĞIM”

“Altıntaş Mahallesi’nin bir kadın yöneticiye ihtiyacı var” diyen Beşer, şunları kaydetti: “Nazilli Bayanları Grubu’nu yönettiğim ve muhtar azası olduğum dönemden bu yana, bu işin gönüllülük esasına uygun olduğunu bilerek Nazilli’mizdeki bütün etkinliklere, sosyal projelere katıldım ve gördüm ki en çok Altıntaş Mahallesi’nin bir kadın yöneticiye ihtiyacı var. Nazilli’mizin merkezinde yer alan bu güzel mahalleye anne elinin değmesine ihtiyacının olduğunu gördüm ve elimi taşın altına koymaya karar verdim. İşte tam da bu sebepten dolayı ‘önemli olan nereye ne kadar yararlı olacağınız, nasıl hizmet edeceğinizdir’ diyerek adaylığımı açıklıyorum. Başka bir işle uğraşmadığım için sadece muhtarlık yapacak olduğumdan dolayı, mesai saati gözetmeksizin çalışacağım.”

“SÖZ VERİYORUM”

Son olarak açıklamasında Altıntaş Mahallesi sakinlerine seslenen Muhtar Adayı Bahar Beşer, “Altıntaş Mahalle sakinlerine de seslenmek istiyorum. Beni seçmeniz için en önemli nedenlerden biri de Nazilli’mize dışarıdan gelen misafirlerimizin ve ilçede yaşayan hemşehrilerimizin ortak buluştuğu en nadide mekanlardan biri bizim muhtarlığımızdır. Muhtarlığımız başta kadınlarımız olmak üzere tüm mahalle sakinlerinin rahatlıkla gidip gelebileceği, sorunlarını anlatabileceği bir muhtarlık olacaktır. Bu nadide görevi en iyi şekilde yapacağıma ve bütün bu hizmetleri layıkıyla yerine getireceğime söz veriyorum. Önümüzdeki günlerde projelerimi de siz değerli basın mensuplarıyla paylaşacağım ve Altıntaş Mahallesi’ndeki tüm evleri tek tek ziyaret ederek, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayarak anlatacağım” diye konuştu.