Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü, “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” kapsamında yürütülmekte olan proje dahilinde, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Ökdem başkanlığında Karacasu İlçe Tarım Müdürü ve Ziraat Odası Başkanının katıldığı aşılama çalışması başladı.
İl Müdürü Ökdem, yaptığı açıklamada; “İlimizde geçmiş yıllardan beri devam eden aşılama çalışması Karacasu ilçemizde de 2021 yılı itibari ile devam etmektedir. Bugün Karacasu ilçesinin Çamköy mahallesindeyiz, Bu mahallede bin adetin üzerinde bir aşılama programımız var. Toplamda 12 mahallemizde bu yıl itibari ile 12 bin ağacı aşılamış olacağız. Aşılama işlemi bu yöreye adapte olmuş çeşitlerle gerçekleştiriliyor. Aşılamayı Karacasu Kooperatifi ile gerçekleştiriyoruz" dedi.

"HAYIRLI, UĞURLU OLSUN"


Kooperatif Başkanının aynı zamanda Ziraat Odası Başkanı olduğuna da değinen Ökdem, "Amacımız atıl durumda olan ahlat ve deliceleri aşılama programları ile halkın faydasına ve ekonomiye kazandırmak. Karacasu ilçemize hayırlı, uğurlu olsun, bu tür çalışmaların devamını getirmek için çalışacağız” dedi.
Aşılamanın seyri hakkında çalışanlar ile sohbet eden İl Müdürü Ökdem, bir ağacın aşılamasını da kendisi yaptı.