CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, ilçe ziyaretleri kapsamında CHP Didim İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Tezcan’a CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir eşlik etti. Tezcan’ı CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP İl Sekreteri Okan Kılıç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu kurt, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha, bazı belediye meclis üyeleri ile partililer karşıladı. Ziyarette CHP’li Tezcan’a ‘hoş geldin’ diyen İlçe Başkanı Nurettin Koçak, “Aydın milletvekilimiz Bülent beye biz hep başkanım deriz. Kendisinin yeri her zaman ayrıdır. Didim’de olmasından mutlu olduk” ifadelerini kullandı.

“FAİZ VE RANT SARMALINA TESLİM OLMUŞ BİR İKTİDAR SÖZ KONUSU”


CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Didim’de olmaktan hep ayrı bir keyif ve mutluluk duyduğunu ifade ederek ülkenin ekonomik durumuyla ilgili halkı bilgilendirme noktasında alanlarda olduklarını ifade etti. Tezcan ülkenin birçok yöresinde esnafla, çiftçiyle, üreticiyle ve halkla iç içe olduklarını kaydederek, “Biz ülkenin kurtuluşunu anlatıyoruz. Yönetme kabiliyetini kaybetmiş bir iktidar var artık. Dolar 7 TL’nin üzerinde, faizler almış başını gitmiş. 128 milyar dolar nerede? Soruyoruz halen cevap yok. 20 ayda 4 kez Merkez Bankası başkanı mı değişir? Şimdi dolar 8,5 TL’ye yaklaşmış. 11 milyon işsiz var; faiz ve rant sarmalına teslim olmuş bir iktidar söz konusu” diye konuştu. Koronavirüs pandemisinde esnafa ve vatandaşa verilen desteklerin yetersizliğinden bahseden Tezcan, “Meksika ve Türkiye vatandaşına en az destek veren ülke konumunda. Artık yolcudur Abbas, bağlasan durmaz.” dedi.

“2 YIL ÖNCE BUGÜN TOKADI YEDİLER, TOPARLANAMADILAR”


31 Mart yerel seçimlerinin ikinci yılının geride kaldığını hatırlatan CHP’li Tezcan, “2 yıl önce zaten işaret fişeği yakılmıştı; o günden bugüne toparlanamadılar. 2 yıl önce tokadı yediler ertelenen İstanbul seçiminde 800 bin farkla bir kez daha tokadı yiyince durumlar ortada. Millet gerçek tokadı 2023 seçimlerinde vuracaktır.” şeklinde konuştu.

BELEDİYE ZİYARETİ


CHP İlçe Örgütü ziyaretinin ardından Didim Belediyesine geçen CHP’li Tezcan’ı, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Bülent beyi Didim’de ağırlamaktan mutluyuz. Ufak tefek sıkıntılar olunca kendisi bize yardımcı oluyor, kendisi ilgileniyor. Didim’de olmasına mutluyuz.” dedi.


“RANTİYECİLERE DUR DİYEN BAŞKANIMIZ VAR”


CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ise Didim Belediyesinin önemli ve güzel çalışmalar yürüttüğünü ifade ederek, “Aydın BŞB ve Didim Belediyesi ortak çalışmalarıyla ilçede güzel işlere imza atıyorlar. Didim bizim yüz akımız, hizmet odaklı belediyecilik yürütülüyor. Rantiyecilere kapıları kapatan bir başkanımız var. Rant kapısında bekleyenler ne kadar rahatsızsa biz kendisinden o kadar memnunuz. Didim’in çevresine, doğasına ve insanına sahip çıkan bir başkanımız var. Bu dik duruşu ve cesareti bizleri de mutlu ediyor. Didim’in daha güzel yerlere gelmesinden adımlar atılıyor. Belediyemizin projelerini de yakından takip ediyoruz. Umarım daha güzel hizmetler ilçemize kavuşturulacak.” dedi.
CHP’li Tezcan, belediye ziyaretinin ardından İlçe Başkanı Koçak ve beraberindeki heyetle birlikte esnafları ve pazarcı esnafını gezerek sorunlarını dinledi, fikir alışverişinde bulundu.