İhtişamlı ve dayanıklı tasarımlarıyla yüzük modellerinde yeni bir çağ açan Peraleda ile sizde tarzınızı yeniden oluşturmak istemez misiniz? Sevdiklerinize verebileceğiniz özel günlerin en değerli hediyelerinden biri olan takı modelleri Peraleda Kuyumculuk ile vücut buluyor. Geniş ürün yelpazesinde bulunan yüzlerce takıdan istediğinizi seçebilir birden fazla renk seçenekleriyle kıyafetlerinizi kombinleyebilirsiniz. Firmamız Pırlanta taşlarını sizler için özel olarak direkt Dubai, Belçika ve Hindistan gibi ülkelerden tedarik ederek ve orjinalliğini bozmadan usta eller tarafından işlenmektedir. Birbirinden şık ve benzersiz ürünleri uygun fiyatlara ve özel taksit imkanlarıyla almak istiyorsanız doğru adrestesiniz!

Özel Anlarınızı Taçlandıracak Yüzük Modelleri

  Satın almanız halinde ömür boyu sizlere eşlik edecek, modaya uygun tasarımlarıyla asla eskimeyecek takı modellerine Peraleda ile ulaşılabilir yaşam tarzınıza uygun yüzlerce modelimizden istediğinizi seçebilirsiniz. Özel gecelerde ya da etkinliklerde kullanabileceğiniz modellerimiz bulunurken aynı zamanda gün içinde tercih edebileceğiniz takılarıda geniş ürün yelpazemizde görebilirsiniz. 
Yüzük, küpe, bilezik ve daha birçok kategoride aradığınız ve istediğiniz takıya ulaşabileceğiniz koleskiyonumuz, göz kamaştırıcı tasarımlarla sizleri bekliyor. Taktığı takılar ile girdiği ortamda dikkat çekmeyi seven ve modaya aşık kadınlar için tercih edebilecekleri beyaz renkli beştaş altın yüzük ve dorikalı mineli altın bileklik gibi zarafete sahip yüzlerce modele koleksiyonumuzdan ulaşabilir uygun fiyat politikamızdan yararlanabilirsiniz. Belirttiğimiz üzere istediğiniz ürünü beyaz, rose ve altın renginde tercih edebilir kombinlerinizi renklendirebilirsiniz.  

Küpe, Kolye, Bileklik ve Daha Fazlası..

  20 yılı aşkın sektör tecrübesi olan, takı/mücevher sektöründe faaliyet gösteren Peraleda Kuyumculuk üretici olmanın sağladığı avantajı tasarım ile birleştirerek, müşterilerine çok geniş bir ürün portföyü sunan Peraleda ile birbirinden şık ve el işçiliği ile üretilen takı modellerine sahip olabilirsiniz. Satın almanız halinde üzerinize sigortalanacak olan ürünlerimize hiçbir kargo ücreti ödemeden sahip oalbilir benzersiz modelleri koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Peraleda'nın bünyesinde yer alan ürünlerimiz 14 ayar altın yapılmış olup hafif tasarımlarıyla asla cildinize zarar vermez. 


Sadece görüntüsü ile değil dayanıklılığı ve uygun fiyat politikası ile müşterilerden tam puan alan Peraleda Kuyumculuk, aşkı ve sadakati temsil eden takı modelleriyle yüzünüzü güldürmeye devam ediyor. Kombinizi tamamlayacak takılarınız mı yok? Hiç dert etmeyin küpe, kolye, yüzük, bilezik vb. geniş ürün yelpazesiyle ihtiyaçlarınıza çözüm bulmaktayız. Peraleda'nın eşsiz tasarıma sahip sade küpe ürün grubundaki küpe modellerini 510 TL’den başlayan fiyatlar ve birçok alışveriş avantajı ve özel taksit imkanları ile şimdi satın alabilir ve karşınızdakini önemli ve özel hissettirebilirsiniz.  

Kombinlerine Peraleda ile Şıklık Kat ! 

Şıklığın adresi olan Peraleda Kuyumculuk; geniş ürün yelpazesi içerisinde özel tasarım kolye modellerinin yanı sıra aynı zamanda özel tasarım ve el işçiliği olan küpe, yüzük, bileklik ve bilezik takı modellerine de yer veriyor. Satış öncesi ve satış sonrası müşterilerine destek hizmeti veren ve ürünlerinin arkasında olan Peraleda ile siz de taksitli ödeme seçenekleri, 24 ay bakım garantisi ve 15 gün içerisinde ücretsiz iade imkanı ile beğendiğiniz takı modellerine hemen sahip olabilir ve kendinize bir hediye alabilirsiniz.    Peraleda koleksiyonları, kadrosundaki uzman tasarım ekibi tarafından, dünyadaki trendler ve yenilikler izlenerek her gün kendini güncellenmektedir. Modaya uygun tasarımları ve ihtişamlı modelleri ile son dönemde insanların sıkça tercih ettiği Peraleda ile sizde tarzınızı baştan tasarlayın. Türk mücevher sektörüne yenilikler ve ilklerle öncülük etme misyonunu sadece satış öncesi değil satış sonrası desteği lie de müşterilerini memnun etmektedir. Herhangi bir sorun olduğunda 15 gün içerisinde iade edebilir ve paranızı geri alabilirsiniz. Beğendiğiniz takı modellerini uygun fiyatlara almak istiyorsanız Peraleda'yı ziyaret edebilir, modaya uyum sağlayabilirsiniz.
Uygun fiyatlı ve benzersiz tasarımlara sahip modellere ulaşmak için; https://www.peraleda.com/