Seçimler için hazırlıklarını sürdüren İYİ Parti İncirliova İlçe Teşkilatı'nda İlçe Başkanı Ahmet Alak, sandık güvenliğine ve gençlere yönelik açıklamalarda bulundu. Alak, ülkenin geleceğine ilk seçimde gençlerin yön vereceğini söyledi.

"EĞİTİM ALIYORUZ"

Teşkilat olarak yapılması muhtemel ilk seçimde sandık güvenliği için gerekli eğitimleri genel merkez yöneticileri ve uzmanlar yardımıyla almaya devam ettiklerini belirten Alak, "Seçim öncesi hazırlıklarımız hakkında detaylı çalışmaları başlattık. Her sandıkta görevli arkadaşlarımızı ve yedekleri de dahil tespit ederek itiraza yetkili olacak okul sorumlularını da atama çalışması içindeyiz" dedi.

"GENÇLER YÖN VERECEK"

Türk gençliğine seslenen Alak, şunları kaydetti: "Gençlerimiz ülkemizin geleceğine ilk seçimde yön verecek. Bu değerli gençlerimizi İYİ Parti çatısı altında siyaset yapmaya ve ülkemiz adına hem Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, hem de parti yöneticilerimizin nasıl özveriyle çalıştıklarına şahitlik etmeye davet ediyoruz. Siyaset akademisi ile genç yaşta ülke siyasetini yakından takip ederek kendi düşüncelerinin hayat bulmasını vadediyoruz. ‘Ben de elimi taşın altına koymak istiyorum, bir şeyler yaparak sizlere katkı vermekistiyorum’ diyen herkesi İYİ Parti çatısı altında mücadeleye bekliyoruz."

TÜRKİYE İYİ OLACAK”

Alak, sandık güvenliği için işi sıkı tutmak gerektiğini gayet iyi bildiklerini, bu konuda kapılarının herkese açık olduğunu dile getirerek, "Telefonla ulaşarak desteklerini bildiren ve her türlü görevi yapmaya hazır olduğunu ifade eden gençlerimize, vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Türk milletimizin emrinde faydalı işler yapmak için Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. Türkiye iyi olacak ve inşallah birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.