Tüm ilçelerde olduğu gibi Karacasu'da da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşı’nı şiir olarak en güzel okuma yarışmasında birinci olan öğrencilere protokol temsilcilerinin ardından bir jest de ilçenin işletmelerinden biri olan Şirin Pide'den geldi. Bu yıl birinci olan öğrenciler performanslarını merkezi anons sistemi ile ilçe geneline dinletme şansı yakaladı. Karşılarında bir seyirci topluluğu varmışcasına disiplinli bir şekilde jest ve mimiklerle İstiklal Marşı’nı okuyan öğrencilerin performansı alkış aldı.

BAYRAK HEDİYE EDİLDİ

Öğrencilerin başarısı ve merkezi anons sisteminden yapılan performansları tüm ilçe halkı tarafından takdir görürken ilçede hizmet veren Şirin Pide ve Yemek Salonu öğrencilerin başarısını ödüllendirdi. Milli Eğitim Şube Müdürü Yener Gök, Ataköy İlkokulu Müdürü Yasin Kaygısız, Karacasu Şehitleri Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Kösem, Karacasu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Ali Yıldız'ın katılımıyla Şirin Pide İşletme Salonunda birinci olan öğrenciler Anasınıfları kategorisinde Ataköy İlkokulu Anasınıfı öğrencisi Zühra Nisa Tolaz, Ortaokullar kategorisinde Karacasu Şehitleri Ortaokulu öğrencisi Nisanur Kösem, Liseler kategorisinde Karacasu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sude Kaptan'a bayrak hediye edildi.

ÖĞRENCİLERİMİZ BİZLERİ GURURLANDIRDI

Oğlu Süleyman Servet Köse ile birlikte kendilerini gururlandıran öğrencilere böyle bir jest yapmak istediklerini ifade eden işletme sahibi Halil İbrahim Köse, "Öğrencilerimizin İstiklal Marşı'nı yürekten okumalarını anons sisteminden ve sosyal medyada paylaşımlarında ne kadar yürekten ve candan okuduklarını gördük ve öğrencilerimizin ilçe yarışmasında birinci olmasıyla gururlandık. Her zaman önceliğimiz ilçemiz diyen, ilçemizin güzelliklerini, değerlerini ön plana çıkartmak isteyen bir işletme olarak öğrencilerimize küçük bir jest yapmak istedik. Bizleri kırmadıkları için Sayın Kaymakamımıza, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okullarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılarının katlanarak artmasını dilerim. Allah milletimize bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" dedi. Etkinlik pide ikramı ile sona ererken öğretmen ve öğrenciler Şirin Pide İşletmesine teşekkür etti.