TÜRKAV Aydın Şubesi, Seçimli İstişare Kurulu Toplantısını Milli Aydın Bankası Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve yönetim kurulu, Aydın Ülkü Ocakları İkinci Başkanı Mustafa Bulur, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen İl Başkanı Ahmet Bozkurt, Türk Büro-Sen İl Başkanı Mehmet Kamil Taşkır, Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Veli Yıldırım, Türk Eğitim-Sen Efeler İlçe Başkanı Mehmet Ünver ve vakfın üyeleri katıldı. Pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıda 2021 yılı başında TÜRKAV Genel Merkezi tarafından atanan, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Görevlisi Uzman Psikolog Gülşah Şükran Kale, oy birliği ile yeniden yönetim kurulu başkanı olarak seçildi.

PROJELER ÜRETECEĞİZ

Aydın için projeler üreteceklerini belirten Başkan Kale, “Kentin milliyetçi aydınları olarak, önce Aydın’ın tarihini ve zenginliklerini öğrenerek üyelerimiz arasında dayanışma ve kaynaşma sağlayacağız. Ardından kentin sosyal sorunlarına ilişkin çeşitli kurum ve kuruluşlar ile iş birliği halinde projeler geliştirerek çalışmalar yapmak hedefindeyiz. Türkiye Kamu-Sen üyesi olan kamu çalışanlarını üye olarak kabul edebiliyoruz. Yapacağımız projelerde sendikalarla bir arada çalışmak istiyoruz” dedi.
TÜRKAV Aydın Şubesi’nin Gülşah Şükran Kale başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: “Hasan Ünlü, Zekeriya Kürşat Düşünceli, Naime Görener, Kadriye Gizem Pehlivan, Şerafettin Civan, Serdar Usta, Şükrü Ömür, Nergiz Yüksel."