Misli.com 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor’un olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Aydın’ın liglerde mücadele eden tek profesyonel takımı olan Nazilli Belediyespor’un kongresi, Ticaret Odası toplantı salonunda yapıldı. Olağan genel kurula Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Durmuş Kural, NAMDER Başkanı Remzi Erdemci, eski başkanlar, üyeler ve basın mensupları katıldı. Toplamda 750 üyesi bulunan dernekte kongreye 62 kişinin katılması dikkatlerden kaçmadı. Kongrede divan başkanlığına Erdoğan Eker başkanlık yaparken, Şenol Babacan ve Murat Aygün de yardımcılıklarını yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden kongre, yönetimin 3 yıllık faaliyet raporu ve gelir gider tablosunun okunması ve ardından oy birliği ile ibra edilmesiyle devam etti. Kongreye tek liste ile katılan Soner Yelkovan, 3 yıllığına daha başkanlığa seçildi.

“HER ŞEYİMİ BU TAKIMA VERMİŞ ADAMIM”

Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan konuşmasında eski dönemlerden gelen borçları hatırlatınca, dilek ve temenniler bölümünde Nazilli Belediyespor eski Başkanı Haluk Alıcık söz aldı. 3 sene önceki kongredeki hareketin aynısının yapıldığını dile getiren Alıcık, “Bundan Nazillispor kazanmaz. Biz Nazillispor’luyuz. Biz bu takımda top oynadık arkadaşlar. Soner Başkanımız konuşmasında dedi ki, bence olmadı. Geçmiş yıllarla borçlarla ilgili. Nazillispor'u aldığımızda bizim dönemimizde aldığımızda borçsuz muydu? Benim hiç ağzımdan böyle bir şey duydunuz mu? Arkadaşlar Nazillispor bizim. Ben her şeyimi bu takıma vermiş adamım. Siyasetteki en büyük sıkıntıyı Nazillispor'dan yaşadım. Helali hoş olsun. Yine de yapmaya hazırım” dedi.

“İYİ BİR YÖNETİM KURDUK”

Herkesi kapsayan bir yönetim oluşturduklarını dile getiren Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan, “Öncelikle bugünkü kongremize geldiğiniz için teşekkür ederim. Uzun zamandır yapmamız gereken bir kongreydi, hastalıktan dolayı nasip bugünmüş. Yeni, şeffaf bir yönetim anlayışıyla Nazillispor'umuzun hakkettiği liglere ulaşması açısından elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız. Kürşat Başkan'ımın, Haluk Başkan'ımın dediği gibi bu takım Nazilli’nin takımı. Biz sadece emanetçiyiz. Tüm şehirden, esnaftan, taraftarlardan desteklerini bekliyoruz. İnşallah bu takımı daha üst çıkarmak için daha çok çalışacağız. İyi bir yönetim kurduğumuza inanıyorum. Çünkü halkı kapsayan bir yönetim olsun istedik. Allah utandırmasın. İnşallah bu sene 2. Lig'e çıkarız. Ligimizde her türlü sonuca açık. Şampiyon da olabiliriz. Bu önemli bir maç, çıkış yakalamak istiyoruz. Diğer takımlara bakmıyoruz, biz önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Takımımız da dinlendi, hocamız da takımımızı iyice dinlendi. Geçen hafta iyi maç oldu ama sonuç istediğimiz gibi olmadı. Bu haftaki maçla telafi etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da yaptığı kısa konuşmada tüm Nazilli’nin birlik beraberlik içinde Nazilli Belediyespor’a destek olmasını istedi.