Efeler'de ekibi ile birlikte saha çalışmalarına devam eden İYİ Parti Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berkant Oğuzhan Akyol, önemli açıklamalarda bulundu. Gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretleri ve halkla kurdukları diyalogların kendilerine çok büyük moral kaynağı olduğunu belirten Akyol, partisinin Aydın'da hızla yükselişini çok dahi iyi anladıklarını söyledi.

"MERAL AKŞENER'İ CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ"


İYİ Parti'ye vatandaşların bakış açısının değiştiğini dile getiren Akyol, şunları kaydetti:
"Partimizin ilk zamanlarında kapıldıkları ön yargılar sebebiyle bizi yanlarında bile istemeyen halkın bugün kıraathanenin ortasında ayağa kalkıp 'Meral Akşener'i cumhurbaşkanı yapacağız' diye bağırdığına, sadece seçim zamanı değil her daim esnafın yanında olduğu için Genel Başkanımız Meral Akşener'e sevgilerini gönderen esnaflarımıza tanık olduk. Elimizdeki İYİ Parti poşetlerini görenlerin 'İYİ Partili gençlerimiz geldi' demesi çok büyük bir gurur. Hele ki bizi engellemeye çalışanların medyada partimize asılsız iftira atanların başarısız oluşunu izlemek çok mutlu ediyor. Bunu başaracağımıza inanarak yılmadan yorulmadan çalışan tüm İYİ Gençlik ve İYİ Parti ailesiyle gurur duyuyorum."
Akyol, ülkede umudunu yitiren gencin, yok edilen esnafın, çiftçinin, doğanın, ezilen kadının ve yalnız kalan hayvanın kalbine umut ışığı saçan bir iyilik güneşi olduğunu sözlerine ekledi.