2019 yerel seçimleri ile birlikte göreve gelen Hacıaliobası Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kayır, mahallesinin öncelikli hizmet ihtiyaçlarını belirledi. Aydınlatma direği, içme suyu ve yağmur suyu hatları gibi hizmet taleplerinin karşılanması için Aydın Büyükşehir ve İncirliova belediyeleri ile ADM Elektrik Dağım Anonim Şirketi'ne başvuran Muhtar Kayır'ın yaptığı başvurular, olumlu sonuçlandı. Mahalleye gelen ekipler, çalışmalara başladı.

“MAHALLEMİZ DAHA YAŞANABİLİR BİR YER HALİNE GELECEK”

Devam eden çalışmaları yakından takip eden Kayır, "Mahallemiz yerleşik alanı içerisinde kalan eski top sahası civarında bulunan karanlık sokaklarımıza yeni ağ şebeke direklerimiz dikildi. O sokaklarımız aydınlanacak. Atatürk 7 Sokak’ta yağmur suyu hattı çalışmamız tamamlandı. Bu sokakta üstyapı sökülecek, yerine parke taşı döşenecek. Mahallemizin içme suyu hattı da kademeli olarak yenilecek. Ayrıca Atatürk heykelimizin yanına, üzerinde mahallemizin isminin yazılı olduğu güzel bir platform kurulacak. Mahallemiz, taleplerinin karşılanması ile birlikte daha yaşanabilir bir yer haline gelecek. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Muhtar Hüseyin Kayır, hizmetler için Aydın Büyükşehir ve İncirliova belediyeleri ile AYDEM Şirketi’ne teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.