Birçok kurum ve kuruluşu ziyaret eden Başkan Eroğlu ve üyeler, çalışmalarından dolayı Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin ve yönetimini tebrik etti.
Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, İkinci Başkan Muhlis Atay ve Genel Sekreter H. Haluk Aşkaroğlu, Aydın’ı ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Eroğlu ve üyeler, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Kum, İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Ökdem’i ziyaret etti.

EROĞLU’NDAN BAŞKAN ŞAHİN VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR


Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı’na da ziyaret gerçekleştiren Başkan Eroğlu, “Öncelikle belirtmek gerekir ki, ziyaretlerde gündeme getirilen, istişarede bulunulan ve değerlendirmeler yapılan konu başlıkları, genelde ülkemizi özelde Aydın ilimizle ilgili hayvancılığımız, sahipsiz hayvanlar, hayvan refahı, hayvan hakları, Pet Kimliklendirme, veteriner hekimlik mesleğinin uygulamaları, beklentileri, Covid-19 Pandemi sürecinde veteriner hekimlik, Üniversite ve Meslek Örgütlerinin iş birliği, Veteriner Hekimlikte Eğitim ve öğretim, TVHB’nin bu konulardaki mevcut çalışmaları, geleceğe dönük planlamaları ile Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığımızın çalışmaları olarak sayılabilir.
Yakın ilgi, duyarlılık ve değerli katkıları için Sayın Valimize, Sayın Rektörümüze, Sayın Dekanımıza, Sayın İl Sağlık Müdürümüze, Sayın İl Tarım Müdürümüze ve Hayvan Sağlığı Şube Müdürümüze yürekten teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar yürüttükleri başarılı çalışmalarını bu vesile ile yerinde gördüğümüz, Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanımız Sayın Cemil Şahin ve yönetimine ve katkı sunan meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yine TVHB Merkez Konseyi olarak kusursuz ve mükemmel program ve ev sahipliği için Sayın Oda Başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Hakan Kaya, Hidayet Yaman ve Fatih Göğebakan’a, Oda Başkanlığımızda görüştüğümüz Denetleme Kurulu üyelerimize ve güzel hizmetleri için Oda personeline teşekkür ediyoruz.” dedi.

“MUTLULUK VE ONUR DUYDUK”


Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Eroğlu ve üyeleri Aydın’da ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, “Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanımız Sn. Ali Eroğlu ve Merkez Konseyi Üyelerimizin odamıza ve şehrimize yapmış oldukları ziyaretten büyük mutluluk ve onur duyduk. Birlikte ilimizde önemli ziyaretler gerçekleştirdik. Kutsal Veteriner Hekimliği mesleğimizin önemini, kronikleşmiş ve çözüm bekleyen problemlerini, mevcut durumunu ve yapılacak çalışmaları istişare ettik. Yaklaşık 12 saat süren ziyaret ve toplantı programlarımızı tamamlayarak kendilerini şehrimizden uğurladık. Sayın Konsey Başkanımıza ve Konsey Üyelerine nazik ziyaretleri dolayısıyla şükranlarımızı sunuyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.” diye konuştu.