Efeler ilçesi, Güzelhisar Mahallesi, 47 Sokak üzerinde hizmete giren Provitamin Aydın Mağazası, Sağlık Bakanlığı onaylı protein tozu, yağ yakıcı, kilo aldırıcı ve sporcu besini gibi birçok sporcu gıda takviyesi ürünler ile spor kıyafetleri satıyor.
Sporculara ve spor salonlarına sporcu gıdalarını tedarik eden Provitamin Aydın Mağazası, mevcut konsepti ile Aydın’da hizmet veren ilk mağaza oldu. Ali Görkem Akkoyun ve Ercan İnalkoç’un ortaklığında faaliyet gösteren Provitamin Aydın Şubesi, ürünlerin kullanımı hakkında müşterilerini aydınlatıyor.

AYDIN HALKINI MAĞAZAYA DAVET ETTİ


Mağaza hakkında bilgiler veren ortaklardan Akkoyun, "Ürünlerimizin tamamı Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Fitness, crossfit, futbol ve diğer spor branşlarının yanı sıra günlük aktiviteler için ürünlerimizi rahatlıkla alıp kullanabilirler. Ürünlerimizi kullanırken, dozajı önemlidir. Dozaja uyulduğunda sağlık konusunda hiçbir problem oluşturmaz. Biz de müşteriyi sattığımız ürünler ve kullanacağı ürünlerin miktarı ile ilgili detaylıca bilgilendiriyoruz. Mağazamızda sporcu gıda takviyesi ürünlerimizin yanında spor atleti, çanta, eşofman ve eldiven gibi spor kıyafetlerinin de satışını yapıyoruz. Tüm Aydınlıları mağazamızı ziyaret etmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. Akkoyun, mağaza ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların kendilerine 05494619039 telefon numarasından ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.