Aydın’da çalışmalarını sürdüren MHP İl Kadın Kolları Başkanlığı’nda yönetim kurulu toplandı. MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Meltem Bölük başkanlığında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı parti binasında yapıldı.

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”


Yönetim kurulunda aldıkları kararların hayırlı olmasını dileyen MHP’li Başkan Bölük, “İnanıyoruz ki, kadim kültürümüzü bedenlerinde sarıp sarmalayan annelerimizin yetiştirdiği evlatlarla, Türklük cevheri işlenmeye ve ışımaya devam edecek, tarih Türk annelerini ve onların yetiştirdiği kahraman evlatları övgüyle dile getirme geleneğinde tekerrür edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı Türkiye’dir, Türk milletidir, istiklal ve istikbal ahlakıdır. MHP Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde ve izinde çalışmalara devam ediyoruz.” diye konuştu.
MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi seçilen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Aydın eski Milletvekili Deniz Depboylu ve MHP Aydın eski İl Başkanı Burak Pehlivan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek başarı temennisinde bulunan Başkan Bölük, “İl Başkanımız Sayın Haluk Alıcık beyefendi ve tüm teşkilatlarımız ile Efeler Otağı Cennet Aydın Kentimizde her yerdeyiz. Bahar mevsimi bereket getirsin. Birliğimiz daim olsun.” şeklinde konuştu.