Elektrik akımına kapılması nedeniyle iki kolunu kaybeden ve tedavisi için yardım kampanyası başlatılan Samet Aktepe, 19 yaşına bastı. Samet'i maddi ve manevi olarak destekleyen AK gençler, Samet'i yeni yaşında da yalnız bırakmadı. AK gençler, Samet'e evinde doğum günü sürprizi yaptı. Kendisine yapılan sürprizle büyük bir mutluluk yaşayan Samet, doğum günü pastasının mumlarını üfleyerek, yeni yaşını kutladı. Yardım kampanyasının sonucunda, protez kollara kavuşmayı dileyen Samet'e, AK gençler Fenerbahçe futbol takımının formasını hediye etti. Samet, sürpriz için Aydın İl Yeni Seçmen Birimi'ne teşekkür etti.

"SAMET İÇİN HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK"


AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve İl Yeni Seçmen Birimi Başkanı Gökberk Görgülü de yaptığı açıklamada, "Samet kardeşimizin sadece bugün değil her zaman yanındayız. Bütün Aydın nezdinde bütün Türkiye’yi Samet için başlatılan yardım kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz. İnşallah Samet kardeşimiz için her şey daha güzel olacak" dedi.
Samet'e yapılan doğum günü sürprizine Görgülü'nün yanı sıra İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Mahir Uğur, Mehmetcan Usta, Batuhan Eryalçın, İncirliova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Abacı, İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yasin Geçgel, İlçe Yeni Seçmen Birimi Başkanı Aziz Kani ve partili gençler katıldı. Öte yandan yardım kampanyasına destek için Ziraat Bankası’nın “TR70 0001 0007 9796 5633 4350 01” IBAN numaralı hesabı paylaşıldı.