Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ile birlikte Davutlar Mahallesi’nde bir dizi temasta bulundu. Davutlar Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret ederek Muhtar Erol Yağcıoğlu ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili Hüseyin Yıldız ile Başkan Ömer Günel, sorun ve önerileri dinledi. CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı ve Belediye Meclis Üyelerinin eşlik ettiği ziyarette Başkan Ömer Günel, önümüzdeki süreçte Davutlar Mahallesi’nde yaşama geçirecekleri projelerle ilgili bilgi aktardı.

“DAVUTLAR DEĞİŞİYOR”

Nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Yıldız, Başkan Ömer Günel ve CHP’li yöneticilere teşekkür eden Davutlar Mahalle Muhtarı Erol Yağcıoğlu, “Davutlar yıllardır almadığı hizmeti bu dönemde alıyor ve değişiyor. Çalışmalardan vatandaşlarımız oldukça memnun. Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel olmak üzere mahallemizin gelişimine katkı sunan herkese teşekkür ederim” dedi.

“ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATILIYOR”

Davutlar Alevi Kültür Derneği Cemevi’ni de ziyaret eden Milletvekili Hüseyin Yıldız ve Başkan Ömer Günel, Dernek Başkanı Haydar Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Davutlar Alevi Kültür Derneği Başkanı Erdoğan ve üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ömer Günel, “ Kuşadası Belediyesi olarak her görüşe, her düşünceye saygı duyuyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz” dedi. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ise, “Bugün siz değerli dostlarımla buluşmak beni çok mutlu etti. Ziyaretimde bana eşlik eden başkanlarım ve partililerime de ayrıca teşekkür ederim. Kuşadası Belediyesi, Sayın Ömer Günel’in başkanlığında tüm kentte olduğu gibi Davutlar’da da çok güzel işlere imza atıyor. Başkanımız herkese eşit yaklaşıyor ve yatırımları da bu doğrultuda yapıyor” dedi. Dernek Başkanı Haydar Erdoğan, ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek çalışmalarından dolayı Başkan Ömer Günel’e teşekkür etti.