Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu yapan Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, resmi ziyaretlerine başladı. Dernek Başkanı Bedri Altıntaş’ın yeniden başkan seçildiği Didim Engelliler Derneği yönetiminde bu dönem Belediye Başkan Yardımcısı Emin Öznur Gündoğdu yer aldı.

“GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Altıntaş başkanlığındaki Engelliler Derneği ilk ziyaretini İlçe Kaymakamı Halil Avşar’a gerçekleştirdi. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Altıntaş, 14 yıldır aralıksız şekilde dernek başkanlığı yaptığını ifade ederek, “Derneğimizi bu süreçte iyi noktalara taşıdık. Halen devam eden çalışmalar ve yapılacak projelerimiz var. Bunları da Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve meslek örgütlerinin destekleriyle yapmaya gayret ediyoruz. Yeni dönem içinde güzel çalışmalar yapacağız.” dedi.
Ziyaretin sonunda Kaymakam Avşar, Didim Engelliler Derneğinin çalışmalarında başarılar dilerken, her türlü desteği vermeye de hazır olduklarını ifade etti.

DESTEK VURGUSU

Dernek Başkanı Altıntaş ve beraberindekiler daha sonra Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul’u ziyaret etti. Ziyarette dernek çalışmaları ve yapılan etkinlikler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Erul, oda olarak her zaman engelliler derneğiyle iyi ilişkilerin olduğunu ifade ederek, her türlü konuda desteğe hazır olduklarını ifade etti.