Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Yıldızspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Antalya’da kampta bulunan Mavi Beyazlılar, kampta ilk olarak stoper mevkiini Gökhan Şahin transferi ile güçlendirdi. Yıldızspor, forvet hattını da deneyimli oyuncu Uğur Erdoğan ile güçlendirdi. Daha önceden 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’de top koşturan ve kariyerinde birçok kupa kazanan 34 yaşındaki forvet Uğur Erdoğan, Yıldızspor ile anlaştı. Sağ kanatta da forma giyebilen deneyimli oyuncu, takımın Antalya kampına katıldı.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU


Zeytinburnu altyapısında futbolculuk kariyerine başlayan ve ardından Galatasaray’a transfer olan Uğur Erdoğan, İstanbulspor, Orduspor, Gaziantep BB, Siirt, Kartalspor, Ünyespor, Denizlispor, Sariyer, Körfez FK, Yeni Malatya, Kocaeli Birlik, Fethiyespor, Kahramanmaraş, Menemenspor, Karacabey Belediye, Bergama Belediye, Yozgat 1959 ve Tekirdağspor formalarını giydi. Uğur, geçen sezon Tekirdağspor formasıyla 21 maçta 4 kez fileleri havalandırdı.

KAMPA KATILDI


Yıldızspor, transferle ilgili yaptığı açıklamada, “Sportif Direktörümüz Göksel Özdemir ve Teknik Direktörümüz Mehmet Öztürk hocamızın çalışmaları doğrultusunda 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’de kariyeri başarılarla dolu olan kanat ve forvet oyuncusu Uğur‘u Yıldızspor’umuza transfer ettik. Uğur Erdoğan, Antalya Kampı’mızda takımımıza katıldı. Uğur Erdoğan, Yıldızspor ailesine hoşgeldin. Transferde büyük emeği olan Başkanımız Kaya Özcan’a ve yönetim kurulumuza teşekkür ederiz” denildi.